Bolesti snění

Bolesti snění

Anotace: .......

Bolesti snění

Bolesti snění
Jak zní v mém znění
Bolesti prodyšné
Srdce Tvé nezištné

Krásou oplývá
Láska vábivá
To je pouhá fráze
O které sním já, blázen

Bohužel je bolest snění
Které se ve fakt nepromění

Bolest snění
Jak zní v mém znění
Podání a uzavření?

Dýchám Tebe potají
Když jiní se líbají
Dýchám Tvou krásu
Vnímám Tvou blízkost
Jen mít Tě nemůžu
Zbývá jen úzkost
Autor Ammazonic, 14.08.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí