Zloději pomatených srdcí

Zloději pomatených srdcí

Anotace: oni coby hlad

Všecky zraky propichují tmu
tiché hlasy ševelí
zavdám hladu příčinu
pohoupá mě s postelí

A než se osmělí..

To ticho noci řeže tmou
a vzdáleného kněze
co tiše bdíval nade mnou
zmučily zlé teze

On mrtev je..

Můj strážný anděli!
Těch hladných sil se bojím
když noc se znovu osmělí
když v noční šat se strojím

Jak mám spát..

A z hladu
neodkrojím
divnému hadu
Autor šedá bílá myška, 16.08.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak že na Literu nejsou výborní políři slov a veršů.

16.08.2006 23:02:00 | sinor

Perfektní...

16.08.2006 11:59:00 | ZZuzkAA

není co vytknout poezie jako noha

16.08.2006 11:11:00 | Pavel Kotrba

Šikovné děvče,...:-)

16.08.2006 10:52:00 | Herjann Skald Vargstjern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí