Snadné i složité

Snadné i složité

Anotace: ...

Snadné i složité

Něžné dlaně hladí
Tvé skráně
Něžné dlaně
Tě laskají
Mé něžné dlaně
Jen pohlédni na ně
Mé rty zas Tvá víčka
Líbají

Má měkké rty
Když se mnou jsi
Ovívají Tvou tvář
Mé měkké rty
Když se mnou jsi
Způsobují
Z Tvých očí zář

Jsem s Tebou
Ty se mnou jsi
Má lásko vzorná
Tak už spi

Ulehni celý celičký
Můj milý
Svět není maličký
Vždyť my jsme jen dva oblázky
Pojď, uzavřem se do lásky

My jsme jen dva oblázky
V celém tom širém moři
Tak proč bychom se trápili
A utápěli v hoři

Milovat smím Tě já jen
Toužit může kdokoliv
Ale já Tě nedám, jsi můj sen,
Jen já Tě chci mít, ačkoliv…
Když moment jen posečkáš
Když trochu času dáš mé touze
Když pouhý moment pozdržíš se
Budem se dráždit
Ne jen dlouze

Vášnivě a divoce
Já nechci
Jen Ti splnit přání
Ale nevím jak Ti říct –
Tak jako Ty nejsem k mání

Je těžké mě dobýt
Kor když cizí lidé
vášeň mou mi chtějí krást
to jen pláč mi zbyde

potřebuji dobývání
touhy cizích lidí
pak se změním v dračici
jež nikdy se nestydí

sex převládne nad láskou
já oddám se všemu
ztratím sice iluze –
však zároveň i trému

milovat znamená žít –
tak zní mé životní heslo
přesto, že mě ublížíš
mám od života veslo
je to pouze můj život
a když budu chtít odejít
tak kdykoliv to udělám
já dokážu se rozejít
pakliže lásku necítím – já necítím ji ani nyní
čili pochybuji že sex cokoliv pro nás změní
nedáváš mi ani šprochu toho co chci
ani trochu nedostávám lásky Tvé –a tím trpí srdce mé.
Autor Ammazonic, 17.08.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí