Dítě

Dítě

Anotace: K tomu není co dodat kdo pochopí....pochopí

Dítě sedí v kočárku
pláče hledá maminku.
Kam šla a proč odešla?
Copak lásku dítěte nesnesla?
Je tak hezké a nevinné
mít ho rád je skoro povinné.
Velké hnědé oči,malinké ručičky
teď přejí si jediné náruč matičky.
Oni prosí,aby se vrátila
a je už víc netrápila.
Copak neslyší,že nepřichází?
Zoufalost se v dětských očích odráží.
Najednou přijde cizí žena a děcko uchopí
a ono pochopí,tohle přece není máma.
To je neznámá dáma
oděna v černém saténu
je bez vůně bez parfému!!!
Jde z ní pouze strach ...
Autor Kariš, 17.08.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z toho jde opravdu strach!!!

22.08.2006 19:00:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí