Čechy

Čechy

Anotace: nevim co napsat

Čechy krásné,Čechy naše,
ať rvou se za ně ruce vaše!
Netrhejte českou partu,
a uctívejte standartu!
Važte si hlavy státu,
mějte ji rádi jako tátu.
Važte si vlády,važte si hranic.
Neubližujte nikomu pro nic za nic!
Naši vlajku vždy v paměti noste.
Čechu z nesnází pomozte!
Važte si české historie,
ať ve Vás Čecha nic nepřebije!
Važte si našeho malého státečku
mějte ji rádi,tu naši zemičku!
Mějte ji rádi jako matičku!
Praotec Čech to je naše rodina,
vzpomeňte si naň až přijde vaše hodina.
Blaničtí rytíři,přijedou se za nás bít,
ale vy ČEŠI je tu musíte chtít!!
Modlete se k Blaníku,
za to že přechovává naše rytíře a pár jejich šemíků!!
Chraňte naši zemi,ať ji nikdo neokupuje,
chraňte,ať nám vládu nikdo nekorumpuje!!
Modlete se klidně ke komu chcete,i k Pánu Bohu,
ale nikdy si neříkejte..:Čechu nikdy nepomohu!!
Važte si řeči české!
Vždyť být ČECHEM je tak hezké!!
Autor Dindane, 18.08.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí