Takový jsme byli...

Takový jsme byli...

Anotace: Kéž by to tak zůstalo ;(

Když jsi byla ještě malá
na princeznu jsi si hrála,
měla ráda pohádky,
chutnaly ti oplatky,
bonbóny a zmrzlinku
slupla jsi vždy za chvilku.

Čerta jsi se strašně bála
na svět jsi se krásně smála,
starosti jsi neměla,
byla jsi furt veselá.

Když jsi pak šla do školy
nechtěla psát úkoly,
na učení nebyl čas,
venku bylo tolik krás.

Tvoje přání jediný
bylo ať jsou prázdniny,
to pak všichni z vaší bandy
užili si spoustu srandy.

Dnes nám rosteš do krásy
a zažíváš trapasy,
kluci se ti krásně dvoří,
jejich srdce láskou hoří.

Až potkáš svou pravou lásku
ať nikdy není nevlídná,
život vážně nejhezčí je
když vedle tebe usíná.

Já ti přeju hodně štěstí,
lásku,pevné zdraví,
ať se ti vše co chceš daří,
a život tě baví.
Autor Barčík, 18.08.2006
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, Iwushak..., jerremi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

podotykam to same co u basne Kdo jsem..

11.11.2006 13:25:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí