svobodná křídla

svobodná křídla

Anotace: *

Šla po lese dívčina
V srdci mír a klid
Nás takových je většina
Válku už nechcem nikdy mít

Stébla trávy plápolají
Když vítr je kolíbá
Však s ptáky si nezadají
Ty tíha země nehlídá

Létají si blízko,nízko
Daleko i vysoko
Vědí,kde je jejich místo
Nechtěj oko za oko

Neznaj zradu,pláč,neštěstí
Mají se furt nádherně
Nezabývaj se neřestí
Jdu k nim,buď tu beze mě
Autor Janis Joplin, 18.08.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je móóóc dobrá káťo...
Co ty milíře a blín?

08.09.2006 11:11:00 |

make love...

18.08.2006 19:46:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí