Stýskání

Stýskání

Anotace: Pro:Bean,Luca,Ester,Noir,Nola77,Modrý Adept,Petratd,Jan Urban,Beruska....a další

Volám do míst,kde už nikdo není
Šeptám do prázdna,Vaše jména
jak moc mi chybí.

Smích co na duši mě hřál
Touha,kterou jsem chtěla znát
Vaše slova byla pro mě darem
Ve skryté duši jsem oplývala
blahem.

Co pro nás liter znamenal
Každým dnem a minutou
Svá přání či smutek
mu byla zdělena.

A dnes,jen vzpomínat smím
Chybíte mi a já nevím co
s tím?.....

Vaše Víla :-))
Autor Kett, 19.08.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí