Morská panna

Morská panna

Anotace: žena..milenka..

Morská panna

Pohľad do kalendára,
toľko dni máš pred sebou...
Tak veľa a predsa tak málo...
Kormidlo v ruke,...na tvári morské slzy
a nad hlavou hviezdna mapa.
Vyjsť tak s plavidlom až na mliečnu dráhu,...
vyplávať zo svojich snov a nájsť hviezdu,
ktorá ťa navedie na správny smer.
Hľadáš ma očami medzi delfínmi,...
vieš že ťa dovedú až ku mne.

Som tvojou morskou pannou,
tvojim malým tajomstvom...
Ležíš so mnou na pobreží vo vyhriatom piesku.
Zapadáme spolu so slnkom
a vstávame s poslednou zvedavou hviezdou.
V diaľke počuť čajky, ...more sa prebúdza.
Už je čas...
Stratím sa ti vo vlnách v morskej pene...

Tvoja loď vyplávala, ...ja ostávam.
...Sama s delfínmi.
Autor mačka.7, 20.08.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bože já si vůbec nevzpomínám, že jsem tohle četl! (Ovšem je to moc hezké) Vůbec si neuvědomuju, že jsem tohle hodnotil (moc hezká myšlenka). Asi v tranzu..

17.09.2006 22:09:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí