Představa

Představa

Anotace: není to nic moc jen další Volání temnot

V propasti vlastních myšlenek
mlha vytváří výklenek
tam ztracený a navždy sám
tlí mozek starostmi užírán.

Zpět k realitě? Ano, či ne?
Otázky, věty nesmyslné.
V zákrutech, stínech buňky bloudí
z prázdnoty marně vědomosti loudí.

Co stalo se s majitelem tohoto světa?
Schránka stále žije jen po vůli je veta.
Snad přetížen žitím v lživých řečech
snad znechucen hrabáním v cizích věcech
opustil svou mysl a odešel spát
tam kam utekl se již tolikrát.

Do kraje, kde neexistují intriky
do země, kde nepotřebují právníky.
Však v takovém stavu nelze dlouho snít
tam, kde přímo se bojuje je smrtelné žít.

Vždyť představa bez těla skutečného
je jen střípkem života sraženého
proto, jakmile lidská schránka zchřadne
ten kdo utekl, ve svém snu padne.
Autor Meiv, 20.08.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto přesně vystižené, mluvíš mi z duše.

21.08.2006 16:11:00 | Zahir

newím proč říkáš,že se cítíš trapně.....ta básnička je úžasná a ma sqelou myšlenku moc se mi líbí

21.08.2006 08:33:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí