Svět

Svět

Anotace: ..další..starší..tak je berte..

Pochmurné básně,
ty mi jdou.
Cítím se krásně
mrtvou krajinou.

Kde neroste, nic
nežije.
Lidé chřadnou.
Jsem bestie.

Mrtvý pták se nevznese.
Kostěná křídla neunesou,
váhu smrti, stane se.
Prázdné oči nevyhasnou.

Holá pláň beze stromů,
nemá kouzlo života,
není voda, žádná potopa.
Není žádné domů.
Autor Fallen, 18.01.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí