Druhé já

Druhé já

Anotace: ...o tom, co je v každém z nás...

Je mi jedno, jak se máš
Je mi jedno, co cítíš
Je mi jedno, o čem přemýšlíš
Nezajímají mě tvoje problémy
Přesto tě mám rád
Takovým zvláštním způsobem
Nejsem jako ty
Vlastně jsem někdo úplně jiný
Ptáš se kdo?
Sám na to přijdeš..

Mluvím, když ty mlčíš
Směju se, když trpíš
Probírám s tebou nejrůznější myšlenky
Někdy ti radím, když jsi na vážkách
Ale ty o tom nevíš
Nemáš o tom ani ponětí
Tak už víš, kdo jsem?
Ano, přesně tady
Hluboko v Tobě
Jsem tvé druhé Já
Autor Faist, 21.08.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí