Kdo...?

Kdo...?

Anotace: Kdo..?!

Kdo stvořil lásku,
kdo,Bůh či ďábel?
Kdo stvořil krásku,
kdo na city sázel?
Kdo stvořil chtíč,
kdo?A kdo žal?
Kdo chtěl být výš,
kdo nám ty city dal?
Kdo,kdo za lásku skryl slzy,
kdo smích a vášeň?
Kdo,zjistíme to brzy,
kdo chtěl zlomit nás jen?
Kdo věří,že láska je jen klid,
kdo?To snad ani mnich.
Kdo je po špatném vztahu fit,
kdo?Ukaž kdo z nich.
Kdo dokáže přežít nevěru,
kdo dokáže skrýt slzy?
Kdo si říká já se s tím poperu,
kdo myslí si,že překousne to brzy?
Kdo nezná romantiku,
kdo nezná něhu?
Kdo má na nevěru mnoho triků,
kdo je chladný jak hromada sněhu?
Autor Dindane, 22.08.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel tam je překlepů víc, a ne jen v této básni. I v ostatních. A přitom by stačilo jen si to po sobě přečíst :)

25.08.2006 13:37:00 | unstoppable

...není správná odpověď ...
...máš tam překlep ...

22.08.2006 09:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí