ty slunce zahalil jsi

ty slunce zahalil jsi

Anotace: ..

Proč mě pronásleduješ stíne?
tvá temnota mě děsí
já myslela, že mě mineš
a ty slunce zahalil jsi.
do černoty dnešní

..a opustil jsi místo činu..

Jak s tebou mám, stíne, tancovat
když neznám kroky tvého tance
slova písně..ody na návrat
..ty..zahalil jsi slunce..

..já ti prostě vůbec nerozumím..
Autor desela, 22.08.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fňuk, fňuk.......nějak mě to zabolelo:-((

22.08.2006 11:23:00 | mucíček

...pěkná ...

22.08.2006 09:38:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí