Dobyvatelé

Dobyvatelé

Anotace: No skuste hodnotit.

Dobyvatele

Jako malí na polích pracovali.
Rádi si hráli.A příběhy
statečné poslouchali.

O Hrdinech co za lásku se bijí.
Pro čest a slávu žijí.
O lidech co měli krev chudou
a o těch co ji měli hrdou.

Jsi-li král nebo chudý člověk.
I s tebe hrdina se muže stát.
Jen nesmíš váhat.A mít strach.

Svou šanci pevně stisknout musíš .
Muže to být poslední.
A ty to tušíš.

Teď u ohně sedíme.
Mladí a plní snů .
Co v sobě vidíme.
To my mnoho bitev vyhrajem.

O nás psát se bude.
a vyprávět mnoho příběhu.
Dobyvatele mnoho zemí a dívčích srdcí.

V té chvíli své srdce tlouci uslyším.
A čas se na chvílí pro mě zastaví.
Svět mi patří,je mým.

Ale sláva taky něco bere a dává.
Kolik se nás tu u ohně příště sejde .
Tak tedy na zdraví.
A poslední pohár si dejme.
Autor leafe, 22.08.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí