Výhodný nákup

Výhodný nákup

Anotace: další text písničky, tentokráte o stozích reklamního materiálu ve schránce

Reklamní stránky
Mávaj na mě ze schránky
Musím je hned prostudovat
Pomáhaj mi nakupovat

Suchá vína z Chile
Za rozumnou cenu
Tvářej se tak mile
Hned se pro ně ženu

A když už jsem tady
Tak si nevím rady
Co se svejma penězma
Obchodník to dobře zná

Postavil mi do cesty
Jahody jako pěsti
Odkud asi přijely?
Vždyť se venku chumelí

Vyplejtám se z uliček
Už mám plnej košíček
Jsou to ale hodní chlapci
Že připravili tolik akcí

Domů jedu dvacet mil
Hlavně že jsem ušetřil
Teďka můžu žíti hladce
Až do příští super Akce

Barevný stránky
Mávaj na mě ze schránky
Reklamní letáčky
Už jsem z nich na sračky
Autor Pe&Pa, 22.08.2006
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to mě pobavilo, hezky zpracovaný téma

24.08.2006 23:15:00 | Muta cum liquida

:o)))
neboj, nedávaj ty slevy zadarmo...
j.c.ben

22.08.2006 21:41:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí