Na bojišti

Na bojišti

Anotace: Starší. Napsáno v době plné zvratů.

Zákopy v mlze,
jen peklo dýchá.
Já nevím proč,
můj přítel vzlyká.

A na konci startu
nad okovy chrastí,
můzy, jenž nevědí,
co můžou načít.

V odlesku louží
a v chroptění krve,
nepoznáš lásku,
sebe ni druhé.

A vítězné věnce,
mění se v trny,
tak jako život
dřív něžný a plný.
Autor Ďábel sám, 23.08.2006
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí