Ranní ráno

Ranní ráno

Anotace: jak to vypadá po opilosti...láskou?

Vemte si mou kocovinu
tak po ránu je naobtíž
A hlava jako pod hladinou,utlumená
Moc toho neslyšim.

/Nekřičíš?/

Ne,nekřič -

..není důvodu ani nálada
tak mě napadá,jestli
ještě dokážu o něčem
uvažovat
Nebo spíš - UŽ?

Už musíš,dneska jsme
se moc nevyspali

Milování dlouho do noci
a spousta alkoholu
ještě mám to na těle
a v hlavě spoustu molů.

I povšechný obsah ranního
čtiva mě nepřesvědčuje
o střízlivosti situace (citace)
Hravě jsme přešli ze
sedu do lehu.

Řekla sis o něhu
!poslední dobou
častěji než dřív
rád,pro tebe cokoli
však ty víš

Jízda vlakem tak hezky uspává
asi se projedem až na nás zamává
a věnuju to tobě
věnuju je tobě
věnuju se tobě
sebe ti věnuju

Mám s sebou ale ještě
malou kocovinu...:)

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 24.08.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na mě trochu moc zmatený...

24.08.2006 18:38:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí