Nikdy více!

Nikdy více!

Anotace: "Konec světa je v pořadí / a nikomu to vůbec nevadí / Co člověk vytvořil stojí / veliká socha svobody" . (Šanov 1)

Podzim nebo jaro smějí se mi po pravdě řečeno není mi to jedno
Nikdy více!
Překračují mrtvoly tvoří další baví se pohradají světlem i tmou
Nikdy více!
Napil se vody a zemřel jako ostatní se zrodil mezi nimi neměl viny
Nikdy více!
Botami drtili sněženky pili krev svobodné myšlenky za dolar litr
Nikdy více!
Na hlavy padaly granáty svobody demokracie mávala kosou uprostřed léta
Nikdy více!
Šrouby a hřebíky porcují maso svatost je na dosah zvedá se vlna
Nikdy více!
Zkroucené plechy údy hoří archa se potápí žraloci nastává chaos
Nikdy více!
Podzim nebo jaro smějí se mi po pravdě řečeno je mi to jedno směji se také
Nikdy více člověkem!
Autor Pe&Pa, 24.08.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm "...nastává chaos". Ta báseň je trouchu chaotická, možná by pomohlo pár čárek :)

27.08.2006 16:31:00 | unstoppable

Dost dobrý

24.08.2006 23:13:00 | Muta cum liquida

Zajímavé...

24.08.2006 21:10:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí