Villonská

Villonská

Upoután divochy,
Zajatec plamene,
Děsím se obřadu,
Děsím se všeho, jen sebe ne,

Ve stínu pyramid,
Ledových z kamene,
Děsím se obřadu,
Děsím se všeho, jen sebe ne,

V rudém roji jisker,
A všemocného ohně,
Bojím se obřadu,
Bojím se všeho, jen sebe ne,

Na spálené trávě,
Ranní rosa zebe mě,
Hrozím se obřadu,
Hrozím se všeho, jen sebe ne,

S ústupek měsíce,
S vidinou nového dne,
Bojím se obřadu víc a víc,
Děs ze všeho, jen ze sebe ne,

Děsím se všeho,
Hrůzné vše, jen já ne,
Děsím se toho, co vidím,
Jen jedno nevidím, jen sebe ne
Autor Muta cum liquida, 24.08.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jen že takový slepenec mě vždycky odradí a když sis vybral takou zajímavou formu (fakt mi srdce zaplesalo když jsem viděl název)je škoda s ní takto naložit

24.08.2006 22:40:00 | Pe&Pa

Dobře, příště vylepším

24.08.2006 22:30:00 | Muta cum liquida

prosím, odděl ty sloky, nebo je to plán?

24.08.2006 22:24:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí