Bolest smrti

Bolest smrti

Anotace: Jak přichází smrt, mé první dílo..

Na duši bolavý šrám,
v srdci krvavý střep,
smrt je nám na dosah,
není úniku ani z cesty zpět!

Bílé nebe plné andělů,
do postele plné peří,
Tvou duši zlehka uloží,
pak mávnutí křídel,
Tvou cestu označí!

Letíš do širého města,
kde světlo máš na dosah,
nech se lehce nést,
vždyť jsi andělem!

Až poznáš,
že vzhůru už nejde dál,
Mávnutím křídel,
sobě spánek navěky dáš.

Andělská brána už nejde otevřít,
je tma a venku bezvětří.

Jen zdáli se ozývá pláč...
Autor sicina, 24.08.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí