Kapka krve

Kapka krve

Anotace: Jen menší výlev, žádné umělecké dílo ...

Kapka krve

Cítila jsem, jak mě opouští,
ale ničemu jsem nebránila,
jen běž,
teď…
…ještě kousek…

Kde je Tvůj cíl?

Slyšela jsem, jak dopadla na hladinu,
ale chtěla jsem víc,
chci další,
utápěj se…
…skoč…

Vrátíš se?

Viděla jsem, jak umírá…
chtěla jsem ji zpět.
Vrátíš se?
…prosím…

Lituju.
Autor MishaX, 25.08.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí