V minulém životě

V minulém životě

Anotace: ...zkrácený zážitek z regrese, kde našla jsem odpověď na svojí otázku....

Pohodlně v křesle sedím,
se zavřenými oči do svých životů hledím…
Dívám se dívám, jak malá holka jsem,
Bože, já vidím sebe, jak jedu kočárkem..

Propadám se dál a dál,
už nejsem tady…přísahám…
Tančím a zpívám v zámecké zahradě,
v náručí prince,plná lásky a naděje…

Čí jsou to oči, přemýšlím,
nevidím jasně, ale vím,
že jsou to oči, které znám
a které ve svém srdci ukrývám...

Něco se stalo, já utíkám pryč,
bez rozloučení svou lásku opouštím..
Mně kdosi řekl, že matka churavá jest,
jemu zas řekli, že za jiným musím jet..

Konec byl lásky, však život šel dál,
já už vím jasně, proč Tě dnes potkávám..
Proč se mi vracíš do života zpět,
proč Tě mé srdce stále miluje…
Autor Aniba, 19.01.2005
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí