Telefón

Telefón

Anotace: ....

Telefón hlasitě a často vyzvání.
Já ztrácím lásku a její vyznání.
Telefón utichá u mého ucha.
Čekaj mě určitě šílená muka.
Telefón pokládám se slzou v oku.
Láska se vzdaluje v divokém toku.
Telefón leží bez zvuku, bez hnutí.
Smutek z mého nitra ven se nepřetržitě nutí.
Telefón už nepříjmá naše hovory.
V mém srdci odehrávají se bolestné pochody.
Telefón sbližuje i rozchází, naše city, které ti neschází.
Telefón hádá se i miluje. Telefón ubližuje i slibuje.
Telefón leží stále bez zvuku,
ale já ocitám se sama v každodenním ruchu.
Telefón nezvoní. Slova jsou zbytečná.
Láska ti nevoní. Láska je zbytečná.
Autor Marylin, 27.08.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro Petra? Taky jsem měla ráda jednoho Peťu :)

27.08.2006 14:49:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí