Proč?!!!

Proč?!!!

Anotace: JEN PRO TEBE...

Proč jsi odešla a neřekla ani čau?
Proč tvůj odchod ve všech zanechal žal?
Proč v jednom málo a ve druhém víc?
Proč růž už nebarví tvou líc?

Proč tenhle svět na tebe byl tak zlej?
Proč nedovolil ti poznat všechen jeho rej?

Proč už nekoukáš velkýma očima?
Proč netančí s tebou sukně točivá?
Proč ta bolest je tak mučivá?
Proč tvůj život je pryč a jinej pučívá?

Proč je tu ta šílená nespravedlnost?
Proč nás všechny ovládá bezmoc?
Proč je to horší než smrtelná nemoc?
Proč neobjevíš se a nenabídneš pomoc?

Proč zase nepřijdeš k našim vrátkům?
Cokoliv. Cokoliv bychom dali na oplátku.
Autor Marylin, 27.08.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevhodná volba slov, promiň. Neboj se třeba smáznout celej odstavec a začít novej. Některý ty rýmy prostě tlučou moje oči...

28.08.2006 14:03:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí