Můj sen ,, snad nebude mi odnesen : /

Můj sen ,, snad nebude mi odnesen : /

Anotace: ...

Jako rybkou v moři
plaval bych k tobě
Jako princ, co se dvoří
tvé srdce pro mě

Čeká, a já s ním
chci cítit , jak se máš
vezmu taky tvoje břím
Jak líbáš , co děláš

Radosti mi přiděláš
princeznou mou vysněnou
Starosti zas odženeš
už nechci mít tě za stěnou

Vidět, cítit , sáhnout si
chci být víc , než jsem byl
Dotýkat se , čichnout si
ani snad nezasloužil

Rybka jednou doplave
snad potůček teče přímo k tobě
Jako vůně ,včelu povede
jsi žena snad jen pro mě

Myslím , tedy píši !
chci ,aby pro nás dopadlo
Cítím , společnou jen chýši
chci ,aby k sobě nás to dovedlo

Zbývá málo , snad to bude
snad to nebude jen sen
Moje vráře budou rudéé
snad to bude krásný den

Chci i v noci , hladit tě
pokud budu moci , uspokojit tě :)
Už čekám na tvůj dotek
pozor !! nechci pouze do kalhotek

Chti určo víc, než jeden den
sama tušíš , co chci moc
Být stebou pořád jen
víc , než nekončící noc

Třeba jsem rybka ze zlata
jen nebudu moc prachatá ...
Přání ?snažit se jistě budu
co půjde ... na to pudu :)
Autor Matu, 27.08.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí