Duše má bez těla

Duše má bez těla

Anotace: ...a co dělá ta Tvá duše?...

Každou noc
odlétá
duše má
do světa.

Ukrytá
v temnotě,
zahalena
nekonečnem.

Bez tváře,
nepoznaná,
bez bolesti,
nespoutaná.

V časovém
prostoru,
užívá si
svobodu…
Autor Aniba, 19.01.2005
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí