Let mimo svět

Let mimo svět

Anotace: Bylo by to super mít křídla a moci uletět, kam by jen člověk chtěl...

Ve stavu opojení,
bez starostí jako pták,
odletět pryč od problémů,
vysoko, až do oblak,
vyletět si jenom tak,
nestarat se víc,
vyletět až na měsíc,
proletět se černou tmou,
obletět svět,
vrátit se zpět,
utrhnout květ,
rudé růže a pak
zas vyletět do oblak.
Autor Richard LaFontaine, 28.08.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí