Býk

Býk

Anotace: ...asi dost zajímavá básnička, spíš text písně

Stále, stále, ještě pořád,
Před mým domem stojí ten neřád,
Prší, prší, řeka ze silnice,
A on stále ničí popelnice,

Vrtám, vrtám, točím závity,
A on mi na zeď kreslí grafity,
Bouchá, bouchá, je to děs,
Když mi ničí mercedes,

Práská, práská, je mi z toho mdlo,
Když mi ničí u oken sklo,
Nic, nic mě už nevzkřísí,
Když mi dupe na mé narcisy,

Mám, mám na něj hrůzný názor,
Když mi páčí můj ocelový trezor,
Asi, asi zničím u té básně noty,
Když mi z truhle bere klenoty,

Sorry, sorry,asi zničím rým,
Ale nedá se to jinak říct- je to zločinec!
Sorry, sorry, že jsem zničil rým,
Ale aspoň vidíte, že to nebyl šprým,

Rudý, rudý, ne však od krve,
Ale neboť mi mé perské koberce rve,
To ne, to ne, tady končí sranda,
Teď mi zdemoloval trabanta,

Mříže, mříže, ohnu jak provaz,
A zlomím, zlomím, zlomím mu vaz,
Kam se:,, on do tebe kamenem“,
A ty:,, do něho jenom chlebem“

To ne, pane, to tak nenechám,
Své bojové kvality naprosto znám,
Půjde mu, půjde mu o holý život,
Za ten, za ten páchnoucí podvod!
Autor Muta cum liquida, 28.08.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí