Budu tu s tebou

Budu tu s tebou

Anotace: křičíš a rveš si vlasy

Křičíš a rveš si vlasy,
slzy se koulejí přes tvoje řasy,
nezbýva nic z nebeský krásy,
umřely slova poslední spásy.

Budu tu s tebou až uslyšíš hlasy,
co volaj a vzpomínaj na lepší časy.

Budu tu s tebou až zmizí ty hlasy,
budu tu s tebou, kdyby usnula si...
Autor Woe R., 28.08.2006
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí