Věřím v tebe...

Věřím v tebe...

Anotace: ...že by o lásce:-)))

Ač filozof si v čelo klepe
Že bláhové je z dívky lepé

Velkolepé mámit city
To snad jen bloud roztržitý

Slepec co tmou vést chce slepé
Satyr jemuž v hrudi tepe

Srdce divé, poupě zlosti
Touže po tvé náklonnosti

Naděje své vrší v dlaně
Dam a k bujným nohám panně

S oddaností, láskou mezka
Složí vše vida jen jak hezká

Jak spanilá je Hesperidka
ač její mluva zlá a břitká…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 28.08.2006
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí