Rakovino

Rakovino

Anotace: Pro DĚDU...

Dědečku moje silná oporo,
rakovino ty nechutná potvoro.
Vzala si mi člověka,na kterém
mi záleželo.
V mém srdci mu velké místo
náleželo.
Byl to dobrý a obětavý člověk,
měl tolik elánu na svůj věk.
Byl ke mně vždy tak hodný.
Jak to, že je teď mrtvý?
Měl pro každého pochopení
nikdy nečekal na znamení.
Byl to můj DĚDEČEK...
Autor Kariš, 28.08.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře Vám rozumím...

09.04.2007 00:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí