Cirkus osudu

Cirkus osudu

Anotace: Stýská se mi dny cesty k tobě počitam jako zrnka písku času. Chybí mi vše co dlan tvá hřejivá nabízí.

Cesta osudu bahnitým potokem,
alegorické vozy bahnem se brodí.
Cirkus stesku se stanem vybledlým.
Grymasy stesku klaunovým výkonem,
na masku kreslí slzy štětcem zatvrdlým.

Žadní lidé jen slzy o zem pleskají,
stesk pán smutku vplížil se potají.
Sám publikem,
sám divákem.
Cirkus stesku krajem projíždí

Rolničky koní po úsměvu touží,
čas před krásou se líně plouží.
Déšť smívá koním slzy,
já toužím úsměvy tvůj vidět navždy.

Pohled do barev šapitó,
pohled do nebeských výšin očí,
kola vozů cirkusu jen pro tebe se točí.
Den návratu se přiblížil,
stesku dal ránu,smrtelně mu ublížil.
Autor Carlos, 28.08.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stesk...to znám...nepříjemný stav

07.09.2006 19:19:00 | Marianka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí