Lidé už nevěří

Lidé už nevěří

Anotace: jenom průchod myšlenek..

Klidná hladina uprostřed
tajemných
mrtvých
lesů.

Slyšet z povzdálí kachní řev,
snad bojovný
snad namlouvající.

Pár hvězd poukazující
na svět vesmíru,
už nic neříkající
současnému lidu.

Žbluňk....

Jedna rybka prolomila
tiché království rybníku,
vlnky šplouchající na břeh,
zpozorněl zatoulaný pes,
štěkotem přitáhl pozornost lidí

Udivení vyzbrojení
ke klidné hladině doběhli,
v ní jen odraz měsíce zahlédli.

Vždyť to byla jen rybka..

Lidé už nevěří...
Autor airelle, 29.08.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se teda ten konec líbí, ač ho možná chápe jen autorka.A třeba ani ta ne:)Dobrý...

23.11.2006 15:32:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí