Šuplík naděje

Šuplík naděje

Anotace: o jenom šuplíku, kde je obálka pro každého z nás... věnováno Antit, složeno pro všechny smutné lidi

V šuplíku plném obálek
našel jsem jednu se jménem svým,
tak jsem ji otevřel
a dychtivě čet
jediné slovo - piš.

A tak jsme psal a psal,
má ruka byla srdcem mým
a věru jsem se dosti bál,
co na těch řádcích prozradím.

Psal jsem o tom, co mne trápí,
kropíce řádky slzami,
kdo mi mou cestu vrátí?
ztracen jsem ve tmě, tam mezi hvězdami.

A brečel jsme jak malej kluk,
že bojím se té tmy,
o které často zdá se mi,
a žaloval, že ty sny
s ránem prý často nekončí.

Přes slzy jsem neviděl
a musel přestat psát,
v duši tiše záviděl,
těm, co dokáží si lhát.

Z breku hlava se mi točí,
v tom měsíc vysvit - smutný kamarád,
vzal jsem tužku, potřel oči,
a psal o tom, co mám tu rád.

Bylo toho celkem hodně
a krásně je i v dešti,
prý nelze chodit pořád rovně,
na cestě delší, najdeš víc štěstí.

V šuplíku plném obálek
našel jsem jednu se jménem svým,
pak jsem se probudil
a v ruce papírek
s jedním slovem - žij.
Autor Manik, 29.08.2006
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: angel-wendy1
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

prima návod:) Líbí, mani.

09.10.2006 11:17:00 | Euka

Co dodat je to prostě krásný a eště krásnější je, když si tohle člověk uvědomí.. Já sem sice věčná optimistka, ale sou věci, který mě dostanou a pak sou takovýhle obálky hodně potřebný

16.09.2006 21:02:00 | petulinka :)

opravdu nádherné. opravdu. takovou obálku bych také potřebovala najít.

06.09.2006 08:25:00 | Inies

jj . pekna :) moc

30.08.2006 07:42:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

jo jo pěkně jen o té formě budeme diskutovat- ne dělám si prču je to v pohodě, hlavně když to je o něče m a ne o ničem

29.08.2006 22:59:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí