Jen jednou to zkusit...

Jen jednou to zkusit...

Anotace: no coment...

Jak zapomenout na psychickou bolest?
Fyzickou bolestí…
Pro někoho možná kruté to jest,
mé srdce ale postrádá štěstí.

Nic lepšího mě nenapadá,
pro mnohé snad blázen jsem,
nemám lásku ani kamaráda,
proto nůž do ruky vzala jsem…

Nechci se zabít,
ještě dost času mám,
jen se trochu poranit,
ostrý nůž už v levé ruce svírám.

Říznu se do prstu poprvé,
krev neteče, rána nebolí.
Říznu podruhé,
rána se rudě zbarví…

Potřetí říznu do prstu svého,
rána je hlubší než předchozí.
Vždyť jsem nespáchala nic zlého,
to jen bolest z mého srdce odchází…

Mou ruku nyní náplast zdobí,
smutek opět zaplavil srdce mé.
Myšlenka na nůž mě teď zlobí,
možná se říznu počtvrté…
Autor Romana666, 29.08.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nebyl to dobrý nápad s tím nožem-spíše ta práce pomůže odpoutat myšlenky.Aspoň do závěru dej trochu naděje.
Ale možná si tohle myslím jen já.Je to Tvá báseň.Napsaná je hezky.

31.08.2006 12:29:00 | s.e.n

to znám...

29.08.2006 22:26:00 | aveefa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí