Láska

Láska

Anotace: Kvůli...

Láska přichází i odchází.
Láska se v mém srdci nachází.

Proč se lidi přestávaj mít rádi?
Proč po letech soužití touží být jen kamarády?

Proč láska tvá se ze srdce ztratila:
A proč v tom mém zůstala brázda spanilá?

Tak mi zas zavolej a řekni, že je to vtip.
Jenže nevím, jestli by mi bylo líp.

Kašlu na minulost, musím se dívat dopředu.
Byl jsi dvouletý pokoj v hotelu.

Jediné, co je pravdivé je, že chci zapomenout...
Ale nejde to.
Autor Marylin, 30.08.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono to půjde. :o)

30.08.2006 14:32:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí