o epi

o epi

Anotace: ... o epile

O epi
o epile
o epileptickém ptáku
s rýhou na zobáku
sen se mi zdál

Tam u po
tam u poli
tam u polikliniky stál
a s podivnými chlapíky
hru v kostky hrál

Vše prohrál smůly král
stěží dech popadal
Pro prachy až k brachi-
ální mstě chlap se jal

Chlap měl dost velkou zlost
zlomil mu lícní kost
Pták si leh´, sípl "ech"
odplul na druhý břeh

O epi
o epile
o epileptickém ptáku
s rýhou na zobáku
sen ten jsem měl

Tam u po
tam u poli
tam u polikliniky žel
nepovšimnutý docela
v kostkách on tlel.
Autor mimoid, 30.08.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sqělé!!!

01.09.2006 16:27:00 | Soliska

Skvělé, nápadité. Za 100% :o)

30.08.2006 14:30:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí