Odcházím...

Odcházím...

Anotace: o tom co bude po tom...

Za záclonou noci, stříbrná struna měsíce,
když slunce se probouzí tak úsvit-

Se blíží, se blíží, se blíží…

V denních paprscích zlaté královny,
lesní víly tančí,
kde příroda barvami-

Hýří, hýří, hýří…

V slzách podzimu zahaleného do plátna barev,
V té mlze, mléčné zácloně srdce-

Bolí, bolí, bolí…

V chladném svítání, v mrazivém západu,
kdy ledové krystaly blyští se v paprscích,
tak osud rány-

Solí, solí, solí…

V jarním rozmaru, motýlí let,
čmeláčí brukot a včelí med,
V takové chvíli se-

Nacházím, nacházím, nacházím…

Pak když přijde noc, zahalíme se do pavučin snů
a spolu jsme jen, ale za ranního svítání já-

Odcházím, odcházím, docházím…
Autor nathre, 30.08.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, poetické :o)

30.08.2006 14:25:00 | Aglája

Nejvíc se mi na tom líbí ta hravost: "hýří, hýří, hýří"

30.08.2006 13:37:00 | Zahir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí