Vpřed

Vpřed

Anotace: Za branou našeho svědomí... Však to znáte.

Před otevřenou branou čekáme - zbavujíc se svých hříchů
Mlčky v chladném stínu postávajíc téměř nehnutě se oddáváme tichu
Svoboda slova vzala za své a přáno nám to jest,
my fádními gesty vzdorujeme většině a přijímáme svůj trest.

Ve stejnojmenné kaskádě slovních přesmyků - píšeme na holou zed,
to už i ze zvyku - nikdo nás neslyší, jen mažou kolem úst nám jed.
Barva se na zdi ztrácí a pojem vřelého slova pomíjí,
Jak máme podle vás žít? Jsme vinni nevo nevinni?
Autor Dekadence, 31.08.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

grficky upravit aby nebyly tak dlouhé řádky a je to OK, tématicky taky docela povedené, jen tak dál

31.08.2006 10:45:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí