Dopisy

Dopisy

Anotace: Můj vztah k technice

Dopisy rukou psané pro mně kouzlo měly,
osobní vztah k přátelům vyjádřit chtěly.

Písmenko za písmenkem,
psány na papíře tenkém.
Papír dopisní s překrásnou hlavičkou,
prodával se kdysi s pejskem či kočičkou.

Písmo pokaždé jiné,
však city v dopise byly upřímné.
Dnes nahradí dopis technika,
což starším lidem nic moc neříká.

A mejly se posílají dnes
a vyjadřují spěch a stres.
Dvě minuty trávím dnes
psaním mejlu u kláves.

Písmenko za písmenkem tiká,
jak kladivo nádeníka.
Dopisu kouzlo nenahradí
údery, jež tvar písma v mejlu ladí,
jak dopis nikdy nepohladí.
Autor Marťafon, 31.08.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

souhlasím,dopisy krásně voní jsou osobní a mají své kouzlo.Člověk prostě drží v ruce i část člověka který ho napsal.Ale mail...?

31.08.2006 08:51:00 | adinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí