Čím?Čím to je?

Čím?Čím to je?

Anotace: ...no čím,proč děláme takový blbosti??

Čím?Čím to je?
Že Češi netáhnou do boje?
Čím,proč nechtějí se rvát?
Proč se chtějí pouze bát?
Naše zlaté české ručičky,
proč nebrání území své matičky?
Proč nebrání pořádně náš stát,
proč se bojí všichni vstát?
Čím?Čím to je?
Že Češi nebrání své postoje?
Pouze doma sedí,
na každého se strachem v očích hledí.
Proč nebrání své obydlí,
proč nechají každého ať se tu zabydlí.
Proč,proč nevzpomenou na Žižku Jana,
ten taky nebál se žádného,ani bohatého pána.
Čím?Čím to je?
Že Češi si nechají krást své nástroje?
Čím?Čím to je?
Že řítíme se do hnoje...
Autor Dindane, 31.08.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že to vidíš moc zjednodušeně,byla spousta těch co bojovali a těch co nebojovali,je na každém na které bude poukazovat.Já byl určitou dobu taky v tvoji fázi,ale postupně jsem zjišťoval,že jsme měli spoustu hrdinů a možná víc něž si zasloužíme.

25.03.2008 15:25:00 | Martin Šimeček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí