f

f

Anotace: f

Nejdůležitější
Bydlím v sedmém patře paneláku
A nechtěla bych žít na zámku
Je to sic podivné,
ale peníze nejsou to jediné
vážím si jiných věcí
nepotřebuju jíst zlatou lžící
majetek ti radost udělá
ale lásku ti nadává.
Majetek ti zdraví nenahradí
A znovu tě neobživí
Přeřad své hodnoty
Peníze nedělaj dobroty
Koupit si můžeš skoro cokoli
Ale to nejdůležitější ti nedají…..
Autor nathyrra, 01.09.2006
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí