SMRT

SMRT

Anotace: přichází ... a se mnou odchází ...

Tiše
vstoupila jsi do místnosti
kůže,
vypjala se ze strnulosti
strach,
utopil se ve mně
prach,
rozvířil se jemně

„Ještě mě tu chvíli nech,
na tom uzavřeném světě …“
„Tak to máš holka pech,
já netoužím po odvetě …“

Tak si mě vem,
stejně už nemůžu …
Pojď honem sem !
smrti, já pomůžu …

Život,
opouští mé tělo
rachot,
ticho by být mělo !
nežiju,
jako poslední roky
skoncuju,
s nikam nevedoucími kroky …
Autor somewhere, 01.09.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí