O 1. máji

O 1. máji

Anotace: před sametem

V čele jdou Karel s Bedřichem
Rifle z Tuzexu pod břichem
a portrét Marxe Engelse
se po chvíli jim pronese

Vladimír nese Lenina
májový průvod začíná
kolem jsou děti s mávátky
to je ten svátek nad svátky

Z tribuny zní již mocný hlas
ať žije náš Sovětský Svaz
s přesvědčením tu soudruzi stojí:
proletáři všech zemí se spojí
Autor Heron, 02.09.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je dle mne napasovaný násilně, vzpomínka pobavila.÷)

02.09.2006 16:30:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí