Okovy času

Okovy času

Anotace: Jedné osamnělé noci:o)...

Čas mé slepoty je zrakem,
jenž vede mně osamělým vrakem,
uvězněném na písčité pláži,
nad níž blahodárné slunce září,
za ní harmonií pulzují vyhřáté cesty,
které tě zavedou skrz srdce ke štěstí.
A pak...

Ocelové zdi života mně však nepropustí,
tak stalo se jedinou mojí starostí...
Zlámat si na cestě temnotou co nejmíň kostí.
Autor Lukáš Sláma, 02.09.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí