Svátek práce(Lásky čas)

Svátek práce(Lásky čas)

Anotace: ještě o 1. máji

Z vyblednuté rudé plenty
nadělali transparenty
moudrá slova na ně dali
do průvodu pospíchali

strnule šli plnoletí
bavily se jenom děti
z tribuny když projev zazněl
každý vlažný ještě zvlažněl

za účast již měli čárky
koupili si teplé párky
pěkně v klidu žádný zmatek
tak se slavil práce svátek
Autor Heron, 03.09.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí