Jak cítíte bolest?

Jak cítíte bolest?

Anotace: pro mne emotivní

Zmatek, křik a hrozný dým,
Tohle nebyl dětský šprým,
Zkrvavený tváře vidím všude,
Co nám teď již navždy zbude,

Žár v očích a ledový pot,
V srdci mám jedovatý hrot,
Trhni, ať se sevřu v křeči,
Neuslyšíš mě, tady každý ječí…
Autor Gamy, 03.09.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš celkem pěkná obrat(z)y, i když typ rýmovačky mi vůbec nesedí.

04.09.2006 11:00:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí