noc tady

noc tady

Anotace: ***

vim, že máš chuť zavřít oči
a přejet prstem po víčkách
jen aby držely
a noc tady je jak černý kafe
s kofeinem, co ti nedá spát
a za zuby nechává kousky rzi
toulá se kolem vodřenejch zdí
a když odtáhnou tramvaje
s tim cinkáním
falešnejch mší času
slyšíš ji tiše broukat jazz
( neboj, tady nikdo poprvý nespí )
a když seš sám, je jak lehká holka
levná společnice ( jak chceš )
a fakt to s tebou umí
noc tu čeká za oknem
stačí zaklepat a poslechne tě
ta černá ctnost bez kolárku,
co káže nespavost

vim, ty máš chuť zavřít oči
Autor kulishak, 04.09.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí