La Loba 2

La Loba 2

Anotace: Touha po návratu na začátek....

Za svitu mátožných voskovic
S ušima do všech stran
Poslouchám hlasy vlčic
A dveře mám dokořán

Teď ještě shodit to závaží
A šedou srst zase nasadit
Košili dolů děsně překáží
K prvnímu skoku se přikrčit

Po čtyřech vyrazit za těmi hlasy
Utíkat závodit s měsícem
Užívat si své staré krásy
Cítit že smečkou zas přijata jsem

Tou úzkou cestou vlčic prastarých
Vydám se zpět kde vznikla jsem ze tmy
A smečka žen životem odraných
Mi olíže rány zazpívá a vytáhne trny
Autor Písnička, 05.09.2006
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na modrých stránkách,
kde vlčice se i s kocourem bratří
tak nějak cítím,
že k La Lobě určitě akordy patří.
Nebo se pletu? To víš - možná špatný čich, ale dobrý sluch mají kocouři :o)

05.09.2006 14:17:00 | Mourek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí